Utrykning dagtid

Har dere fått et akutt lås problem eller trenger øyeblikkelig assistanse kommer vi på kort varsel. 

 

 

​Utrykning 24/7 nød

Vi rykker ut på kveldstid, helger og helligdager og hjelper dere med låsproblemer.

  • Åpning av dør

  • Bytter eller reparerer lås.

  • Sikre bolig/ vinduer/ terrassedør/ garasje.

  • Sikrer deres verdier. 

 

​Nøkkel filing & nøkkel kopiering

Vi kopierer 99% av nøklene i dagens marked. Vi kan tilby over 16.700 forskjellige nøkkelemner i vårt sortiment. Vi kopierer også de vanligste standard husnøkler fra vår servicebil. Vi kopierer de fleste typer systemnøkler som ikke er patentert.

 

Utskiftning av lås, sylinder og beslag

  • Utskiftning av slitte låser og låskasser.

  • Utskiftning og levering av sylinder og dørtilbehør.

  • Ny montering av lås og beslag til dører og vinduer.

 

 

Gratis befaring for privatkunder og bedrifter

Ønsker dere besøk av en fagperson for tilbud og muligheter iht. løsninger innen nøkkel, lås og sikkerhet? Har dere et låsproblem eller ønsker å øke sikkerheten er det bare å ta kontakt for timebestilling. 

Våre tilbud og tjenester

​Bedrift og service avtale

Vår bedrift og service avtale er et godt tilbud basert på service, kvalitet, prioritert leveranse og markedsledende priser.Ta kontakt for et hyggelig og besparende tilbud.  

 

Låssystemer og hengelåssystemer 

Vi bygger og leverer / monterer låssystemer og hengelås systemer etter kundens ønske. Om dere skulle trenger 2 eller 500 dørlåser / hengelåser på samme nøkkel eller satt i system med masternøkkel ol. er det bare å ta kontakt. Våre systemer blir patentert for min 10 år. 

Nøkkel Butikken i Knarvik. 

Velkommen innom vår butikk i Knarvik. Vi kan tilby det meste innen Nøkkel - Lås - Beslag og Sikkerhet. Vi er forhandler av Bla: Trioving, TV 3D, Maxus, JMA, IFAM og mange flere. Vi leverer alle typer låskasser og dørlåser.

Nettbutikk med alt innen nøkkel, lås & beslag

Vi kan tilby en av Norges største nettbutikker innen nøkkel, lås, beslag, sikkerhet, skilt, hengelåser, dørtilbehør, nøkkeloppbevaring, sikkerhet til tilhenger, campingvogn og sikkerhet til maritimt miljø. Norges laveste priser?  

Besøk www.nokkelbutikken.no  for en hyggelig handel. 

Fjernkontroller

Vi leverer fjernkontroller til de fleste garasjeporter, garasjeanlegg, industriporter osv. med fast og rullerende koder.(Ikke til bil) 

Tjenester og tilbud fra Nøkkel Butikken, Bergen Låsvakt og Nøkkel Gruppen AS

Låsvakt24.no - Låsesmed Knarvik, Låsesmed lindås, låsesmed frekhaug, låsesmed nordhordland, låsesmed meland, låsesmed isdalstø, låsesmed modalen, låsesmed manger, låsesmed ostereide, låsesmed austrheim, låsesmed fedje, låsesmed masfjorden, låsesmed osterøy, låsesmed radøy, låsesmed bergen, låsesmed åsane

© 2015 All rights. Nøkkel Gruppen AS.

  • b-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now